Atostogos

Author: Agne Audejiene / kategorijos: , , , , , , ,

    Pradėjome vasaros atostogas - visi vaikai namie, mano veltinio užsakymų eilė visiškai sutrumpėjo ir atsirado viltis, kad pagaliau pavysiu eilės galą ir pasimėgausiu jausmu, kai esu niekam nieko neskolinga:) To nuo rudens nebuvo, kai įšokau į prieškalėdinį traukinį, kuris iki šiol vis dar lėkė. Svajoju apie naujas spalvotas vilnas, braškes iš lysvės ir zyliojimą rasotoj ryto žolėj...






      Gal pavyks bent vasarai atgaivinti dienoraštį ir papasakoti apie mūsų dienas. Gegužės pabaigoje atšventėm Sekmadieninės mokyklos pabaigtuves ir vaikščiojome po Trakų Vokę. Buvo puiki iškyla su mylimais žmonėmis ir noriu pasidalinti Arnoldo sukurtu klipuku su nuotraukomis iš mūsų pasibuvimo:


2 komentarai:

Unknown rašė...

Gal norėtum keistis reklamom? :) Ta prasme aš tavo blogą pridedu kaip prie skaitomų savo bloge, o tu mano. Kad žmonės matytu. Aš tavo bloga įraše paminiu, o tu mano. Nori?

Unknown rašė...

You should see how my friend Wesley Virgin's report starts in this SHOCKING and controversial VIDEO.

As a matter of fact, Wesley was in the army-and shortly after leaving-he discovered hidden, "SELF MIND CONTROL" secrets that the CIA and others used to obtain anything they want.

These are the same methods tons of celebrities (notably those who "became famous out of nowhere") and elite business people used to become rich and famous.

You probably know how you only use 10% of your brain.

Really, that's because the majority of your brain's power is UNTAPPED.

Maybe this thought has even occurred IN YOUR very own mind... as it did in my good friend Wesley Virgin's mind seven years back, while riding an unregistered, beat-up garbage bucket of a car without a driver's license and $3 on his debit card.

"I'm so frustrated with living check to check! Why can't I become successful?"

You've been a part of those those types of thoughts, right?

Your own success story is waiting to happen. All you have to do is in YOURSELF.

CLICK HERE TO LEARN WESLEY'S METHOD

Rašyti komentarą