Karamelė

Author: Agne Audejiene / kategorijos:

Nusižiūrėjusi IRRI style tinklaraštyje karamelės receptą, išbandžiau ir aš. Skanumėlis. Pavojingas smaližiams. Kai virsiu kitą sykį, bandysiu pakaitinti grietinėlę su sviestu atskirai ir jau karštą supilti į išlydytą cukrų, tuomet neturėtų taip sutirštėti ir sušokti į gabalus, kuriuos po to ilgokai reikėjo maišyti, kol visai ištirpo. Bet iš esmės pavyko ir tikrai be galo skanu.


2 komentarai:

IRRI style rašė...

Man visada karamelė sušoka į gabalus, kai supilu grietinėlę, tada pasitelkiu kantrybę ir gabaliukai puikiai išsilydo nuolat tam tikrą laiką maišant ;)

IRRI style rašė...

Atradau vieną gudrybę: papbandyk po truputį t.y. dalimis pilti grietinėlę ir pamaišyti - pamatysi - ji nesušoks į gabalus ;) ir labai pagreitins virimo procesą ;)

Rašyti komentarą