Užrašinės

Author: Agne Audejiene / kategorijos: , ,

Pasidariau šiandien užrašinę scrapbooking'o darbeliams planuoti. Peržiūrėjau nuotraukas ir atsirinkau tas, su kuriomis norėsiu daryti puslapius. Tada ėmiau užrašinę ir atskiruose lapeliuose susirašiau mintis apie kiekvieną planuojamą puslapį: detales, spalvas, datas ir pan., tai, kas pirmiausia atėjo į galvą žiūrint į nuotraukas. Kiekvienam puslapy padariau kišenėles ir sukišau nuotraukas. Storulė užrašinė pasidarė:) Bet gera paskata daryti puslapiukus, kad užrašinė ne storėtų nuo planų, o plonėtų dėl jau padarytų puslapiukų:) Dalį puslapių gale palikau šiaip pastaboms, mintims, vaikų šnekų perliukams užrašyti.









Šią užrašinę pasipuošiau per scrap'susitikimą Druskininkuose:)

Taip norisi tam scrapbooking'ui sugalvoti tinkantį lietuvišką pavadinimą, bet niekaip nerandu tinkamo žodžio ar žodžių junginio. Gal jūs turit minčių?

4 komentarai:

Lawrute rašė...

na ideja tikrai sauni - as irgi vos pamacius tavo uzrasine pagalvojau - kad ir man praverstu tokia sisteminga knygele - bet stabdziau save, nes turiu kruvele pradetiu ir nebaigtu LO'liuku :)

Agneja rašė...

sauni uzrasu knygute :) lauksiu dabar tu suplanuotu LO'liuku ;)

Rimutis rašė...

Pamaniau paeksperimentuosiu su pavadinimu: skiautknygė, skiautinių albumas,sulipdukas :)

Lina rašė...

Anot žodyno, scrapbook yra iškarpų albumas. Anot angliško žodyno - irgi ("a book in which you save pictures, articles or other material"). Manau, scrapbooking būtų albumų puošyba. Bėda tik, kad jūs ne tik albumus puošiate ;) Mano asmeninis siūlymas - prisiminimų puošyba.

Rašyti komentarą