Pirma Viltės diena darželyje

Author: Agne Audejiene / kategorijos: , , ,

Šiandien buvo pirma Viltės diena darželyje. Vakar baigėsi darželio atostogos, nulydėjom Elzę ir užėjom pasiklausti, kada Viltė galės pradėti lankyti. Tikėjausi, kad po savaitės kitos, o pasiūlė iš karto pasilikti. Vaikas laimingiausias, o mama pasimetė visai:)) Palikau vakar trumpam, keliom valandom, nes nuėjusi apžiūrėti būsimos grupės, nesiruošė niekur išeiti panelė. Net batų nenorėjo ateiti nusiaut, nes bijojo, kad išsivesiu. Palikau apsižiūrėti, po kelių valandų atvažiavau pasiimti, nes dar be gydytojos pažymos buvom, reikėjo lėkti reikalų tvarkytis ir visokių reikalingų daiktų nusipirkti. Teko išsinešti verkiančią. Bet gydytoja šiuo metu Aukštuosiuose Paneriuose, tad po to, kai pasivaikščiojom didžiuliu viaduku virš geležinkelio ir pažiūrėjom į traukinius, piktumas praėjo:)
Taigi, o šiandien jau išbuvo visą dieną, miegojo pietų miegą ir labai puikiai jautėsi. Kol kas dar nori eiti ir rytoj.
Štai toks naujas etapas pas mus:)




4 komentarai:

+ simonas rašė...

Liuks etapas. Gyvenimas vėl keičiasi. :-)

Austėja Landsbergiene rašė...

Šaunuolė Viltė! Bet, matyt, ir auklėtojos tokios, kurios neatbaido vaiko jau pirmąją dieną... Kad visos dienos būtų tokios!

Linutukas rašė...

nu kaip faina, as tai su abiem panelem prisikankinau, abiem sunki pradzia buvo, bet nieko, pergyvenom paskui abi su malonumu eidavo i darzeli :) :) :)

Jovita rašė...

Graži pradžia :)

Rašyti komentarą