Vėl namie

Author: Agne Audejiene / kategorijos: , , , , ,

Jau pora savaičių, kai prasidėjo mano nėštumo ir gimdymo atostogos, o aš vis dar negaliu atsipalaiduoti nuo kažkokio viduj kirbančio "reikia". Iš tiesų, jau niekur nebereikia:) Tik būti ten, kur geriausia - namie. Palydėti mergaites į darželį, paruošti visiems vakarienę, pagaliau nuvelti ką nors ar persodinti pomidorus ir laukti šilumos lauke. Dar liko pora vakarų per savaitę Trakų Vokės Kultūros centre rankdarbių būreliai, bet čia jau maloni pareiga. Žinoma, dar visokių reikaliukų, su laukiamu žmogučiu susijusių - tai kraujo priduot, tai pas gydytoją, tai echoskopijos. Bet čia juk taip pat malonūs dalykai:) Dar puiku, kad nereikia derinti darbų ir namų, kai susloguoja merginos, kaip šiomis dienomis. Štai, mano pagalbininkės mokėsi siurbti. Siurblio, aišku, nepasidalino, todėl sukibusios abi šiūruoja:)


Kol namai tvarkomi, sukurpiu kokį atviruką:)


Ir VĖL VELIU!!!!!!!! Su didžiausiu džiaugsmu:)


Beje, ta turkio ir geltonos spalvos gėlė pusiau Elzės, pusiau mano velta - ji pradėjo, pasirinko spalvas ir gerokai suvėlė, bet pradėjo rankytes berti (per būrelį paaiškėjo, kad beveik visiems vaikams geriau velti sausai adatėlėmis, nes nuo muilo ir vandens kenčia rankytės; nebent kelis burbuliukus suvelti gali be žalos), teko man pabaigti. Vaikšto dabar pasipuošusi, o aš baiginėju Viltės pradėtą sagę.
Tikiuosi, kad dabar dažniau parašysiu, kaip mums sekasi gyventi, nes kol dirbau, nebuvo nei laiko (nors jo gal dar būtų pakakę), nei ūpo kažkuo dalintis.
Tai tiek šį kartą)

6 komentarai:

Marija rašė...

Grazu! O tau paciai muilas ne taip smarkiai veikia?

Lemurka rašė...

Agnuze,sveikinu su 'uztarnautu' poilsiu ir 'grizimu' i seima ir i namus. Dziugu,kad vel pasinersi i megiamus uzsiemimus. Ir ramiu paskutiniu laukimo menesiu!

Agne Audejiene rašė...

Ačiū, merginos:)
Marija, man vėlimas rankų labai negadina- veliu su glicerininiu muilu, dabar dar ūkišką vaikiškiems drabužėliams naudoju. Stengiuosi kasdien šlapiai nevelti, daryti pertraukas, pvz., vieną dieną nusiveliu kelias gėlytes, o kitą dieną jas siuvinėju.

Natalija Brancevičienė rašė...

Oiii, koks pazistamas palaimingas jausmas - iseiti tokiu maloniu atostogu ir vel pabuti namie...
Pasimegauk gyvenimu,laisve ir ramybe kol pilvukas dar auga :)
O paskui jau prasides kiti, triuksmingi malonumai :)

Justė rašė...

Agnuže, kaip smagu, kad pasirodei...aš kaip tik vakar tau norėjau laišką rašyt, nes pasigedau :D O štai randu šiandien įrašą tavo namučiuose ;) Tikiuosi, dabar rasi daugiau laiko užsukt ir į forumą, ir bėl pavelti, ir šiaip maloniais darbais užsiimt ;) Neprapulk tokiam ilgam laikui ;)

Agne Audejiene rašė...

Ačiū, merginos, už gražius linkėjimus:)

Rašyti komentarą