Pradedam rudenį

Author: Agne Audejiene / kategorijos: , , , , , , ,

Buvo truputį užstrigęs mano dienoraštis, bet išsiaiškinau, kas atsitiko ir vėl galiu rašyti. Nors, tiesą sakant, nelabai tam yra laiko.
Paskutinės mūsų savaitės buvo pilnos įvykių - lėkėm į Kauną į mano brolio vestuves, tą patį savaitgalį sudalyvavom bažnyčios Palapinių šventėje ir pradėjom mokslo metus. Šį kartą jau rimti mokslo metai, nes Elzė iškeliavo į pirmą klasę. Rimta, susikaupusi, pagaliau išlaukusi, o dabar besidžiaugianti mūsų pirmokė. Nori į visus būrelius, patinka mokytis, kol kas užsidegusi ir laiminga.
Viltė taip pat su noru keliauja į darželį, labai pasiilgo savo auklėtojos, net sakė, kad jos Daiva taip gražiai šneka, jog net verks norisi. Pasiilgusi buvo iki graudulio. Šiemet vėl ruošiasi koncertui Pasakų parke, net akys žiba, kai žino, kad lips ant scenos.
Didžiausi pasikeitimai prasidėjus rudeniui įvyko dienos ritme. Tenka greitai suktis, norint visur suspėti. Ryte palieku mažiuką tėčiui, vežu mergaites į mokyklą ir darželį. Palydim Elzę į klasę ir einam su Vilte į jos grupę. Užšoku į vietinę parduotuvėlę ir lekiu namo. 12.30val. jau reikia Elzę pasiimti iš mokyklos, o apie 17val. - Viltę. Dar trečiadieniais abi vieną po kitos reikia nugabenti į Kultūros centrą į muzikos pamokas. Vakar buvo geras oras, todėl keliavom su vežimu ir pasiėmėm nešyklę. Panešiojau, pavežiojau mažių, kol sesės muzikavo, tada lėkėm namo. Kai lis lietūs, reiks susigalvoti, kaip kitaip praleisti tą laiką, bet bet kokiu atveju tai puikus laikas, kurį galima skirti mergaitėm kiekvienai atskirai - Viltė papasakoja apie darželį, su Elze pasiplepėjom, kaip einasi mokykloje. Vakare su Justinu keliavau į rankdarbių klubą Kultūros centre - susirinko gražus būrelis merginų, su kuriomis ir šiemet rankdarbiausim. Tarpai tarp lakstymo skiriami namų ruošai ir maisto gaminimui, kas ne visad puikiai pavyksta, labiausiai nukenčia tvarka namuose, bet čia jau niekad nebuvo mano stiprioji pusė:)

Pora vaizdelių



Dar kelios mano paskutinių darbelių nuotraukos



1 komentarai:

Justė rašė...

Agne, žaviuosi, kaip tu ir suspėji viską - net parankdarbiaut su 3 vaikučiais namuose :) Šaunuolė :)

Rašyti komentarą