Menų savaitė darželyje

Author: Agne Audejiene / kategorijos: , , , ,

Jau antrus metus rudenį keliauju į darželį per Menų savaitę su vaikais daryti rankdarbių. Praėjusiais metais vėlėm kamuoliukus, o šiemet gaminome atvirukus. Įdomu stebėti, kaip tie patys vaikai per metus paaugę ir jau ilgiau sukaupia dėmesį, miklesniais piršteliais darbuojasi. Pernai atnešiau jau subadytus kamuoliukų ruošinukus, vaikai tik merkė į vandenį, muilavo ir suko tarp delniukų. 4-5-erių metų vaikams buvo pats tas ir pagal sudėtingumą, ir pagal pamokėlės laiką.

Šiemet man talkino draugė Alina, nes nešiausi kartu ir Justiną, todėl papildomos rankos buvo labai reikalingos. Paruošėm pagrindukus atvirukams, su skylamušiais prikirtom figūrėlių, kurias vaikai spalvino, klijavo ir visaip kitaip puošė. Atvirukai pavyko puikiai, po vieną jau panaudojo kaip kvietimą seneliams į Advento vakaronę. Tėtis net ginčijosi su Vilte, kad ten pirktinis kvietimas, o ši išpūtus akis aiškino, kad PATI padarė:))
Dar kažkaip pagalvojau, kad pernai dar tik buvau pradėjusi lauktis, o šiemet jau Justinas kabo auklėtojai ant rankų ir visur dalyvauja:) Dar nori parodyti veltą namelį. Jį vėliau, kai Viltės grupėje buvo užduotis tėveliams pagaminti savo namą, o vaikai po to darė Trakų Vokės žemėlapį. Mūsų namelis toks mažutis išėjo, palyginus su kitais, bet spalvingas ir ryškus, kad matytųsi iš toli:))

2 komentarai:

Justė rašė...

šaunu, kad tiek daug savo laiko skiri vaikučiams :) manau, jiems labai patinka tokios pamokėlės... ir mane pakerėjo vienas atvirukas - tas, kur dryžuota eglutė ir daug raudonų sniegelių krenta. Jaučiu, kad pasiskolinsiu idėją :)

Unknown rašė...

As claimed by Stanford Medical, It is indeed the SINGLE reason women in this country live 10 years more and weigh on average 42 lbs lighter than us.

(And by the way, it is not about genetics or some secret exercise and really, EVERYTHING to do with "HOW" they eat.)

P.S, I said "HOW", and not "what"...

Click on this link to determine if this brief test can help you find out your true weight loss potential

Rašyti komentarą