Mergaitės

Author: Agne Audejiene / kategorijos: , , , , ,

Elzė labai mėgsta daryti darbelius ir namie, ir darželyje. Kasdien, kai ateinu pasiimti iš darželio, būna sumeistravusi po kelis darbelius arba pripiešusi kalną piešinių. Namie kartais prašo mano pagalbos, bet kartais, kaip šią karūną, padaro viską pati nuo - iki, ateina tik rezultatą parodyti.



Per Rudenėlio šventę, kurios vis nepavyksta surengti dėl orų, Elzė bus šeimininkėlė, tad teko pasiūti prijuostę ir skarelę. Su braške todėl, kad norėjo būti braškė, o rudenį braškės nelabai beauga ir auklėtoja siūlė būti šeimininke. Sutiko tik tada, kai sutarėm, kad aš ant prijuostės prisiūsiu braškę:) Visi liko patenkinti:)



Mažoji fotografuotis taip pat nori, kur be jos:)

3 komentarai:

Kristi13 rašė...

Na tavo Elzytė tikra meistrė. Tiesiog rankdarbių mylėtoja kaip ir mama :)

Lemurka rašė...

Saunuole Elze!As savosios Elzes negaliu pasodint rankdarbiaut.nei piesimas jos netraukia,nei aplikaciju klijavimas,nei kiti ranku darbeliai. bet vilties neprarandu,tikiuos laikui begant atsiras noras kurti..

Agne Audejiene rašė...

Dar priaugs gal. Viltė iki darželio net nepiešė, tik dabar pradeda. Pakarpyt irgi mėgsta. Reik tik man dėl savo priemonių kariaut, nes vis įsisuka kuri:)) Širdis plyšta, kai pvz. ant naujai atkeliavusio gražaus popieriaus lapo išbando sendinimo rašalą:))

Rašyti komentarą