Justinui du mėnesiai

Author: Agne Audejiene / kategorijos: , , , ,



Vasara pralėkė nejučia - mažiukui jau du mėnesiai, Elzė suruošta į pirmą klasę, Viltė išsiilgusi darželio auklėtojos. Robertas darbavosi visą vasarą, aš be pagrindinio mamos darbo konservavau, net stiklainių pritrūkau, truputį nėriau ir nuvėliau šlepetes. Tą pačią dieną, kai grįžau iš gimdymo namų, atėjo pranešimas iš pašto, kad atkeliavo vilnos siuntinys, draugė pagelbėjo ir parvežė, o man labai knietėjo tą vilną išbandyti, todėl dar Justinui mėnesio nesukakus prišokau prie vilnos - tikra atgaiva.
Mažiukas auga sparčiai - pirmą mėnesį pasunkėjo 1300g ir užaugo 5cm. Antrą mėnesį turėtų būti panašiai, po savaitgalio keliausim pas gydytoją pasirodyti. Dienos ritmas jau atsiradęs, mažiukas guguoja ir šypsosi, linksmuolis darosi. Pilvelis beveik nebekankina, nors ir nedaug šįkart kankino. Tik aš vėl, kaip ir su mergaitėm, valgau kelis produktus, nes turim bėdą su alergija. Šįkart nerandu jokių kruopų, nuo kurių nebertų, bet galiu valgyti bulves. Tad racionas toks: kiauliena + kopūstai + bulvės + cukinijos + patisonai + agurkai + bananas + slyvos. Bet dar keli mėnesiukai ir turėtų praeiti.
Kartais išsiruošiam į miestelį su vežimu, kartais važiuojam apsipirkti į Lentvarį - mažiuką pasikabinu nešyklėj, apeinam turgelį, mėsos parduotuvėlę. Truputį sunkiau sekėsi Maximos bazėj, kai nuvažiavau su visais trim žmogeliais kanceliarinių mokyklai ir darželiui - teko pamaitinti Justiną matavimosi kabinoj, nes ten nėra mamų kambario.
Laukiam rugsėjo, kai vėl keisis ritmas - Elzė pradės į mokyklą keliauti, Viltė - darželin, todėl reikės susiderinti, kaip nuvežti ir parsivežti abi, bet ir tai, manau, įveikiama.
Tokie kol kas mūsų džiaugsmeliai:)

Mūsų žanduotasis:)


Visi trys nertom lininėm kepuraitėm


Išdykėliai



Iš pasivaikščiojimo po Trakų Vokę




Šlepetės sau:)



3 komentarai:

Agnė rašė...

Labai graži šeimyna. Ypač šauni nuotrauka, kurioje dvi sesės laiko brolį. O jam tai taip patinka :)

Lemurka rašė...

Oj,koks jau didelis vyrutis. matosi,kad auga laimingoje ir harmoningoje aplinkoje. Ech...kada mes tokie buvom :D Sveikateles maziukui!

Magnolija rašė...

Labai gražios Jūsų nuveltos šlepetės. Manau ir Jūsų mažiukui labai patiko, o svarbiausia šilta kojytėm :)

Rašyti komentarą